NEWS

Partner in de spotlight

Nieuwe rubriek, check it out! Iedere maand zetten we één van onze partners in de schijnwerper.

  1. Sibbele Oegema – Oegema Transport

Fieten Olie nieuwe naampartner Team Oegema – Fieten

Fieten Olie is vanaf 2021, samen met Oegema Transport, naampartner van het team. Hiermee verandert de naam van Team Oegema – TVE naar Team Oegema – Fieten. Het in Hollandscheveld gevestigde Fieten Olie, nu vooral bekend van de tankstations in Noord-Nederland, wil met dit partnership zijn naamsbekendheid vergroten en zijn activiteiten verder uitbreiden over heel Nederland. TVE blijft als partner verbonden aan het team.

Nederland kent momenteel 44 Fieten Olie tankstations die 24 uur per dag in gebruik zijn. Daarnaast zijn er 200 gastlocaties waar men kan tanken met de Fieten Olie tankpas voor bedrijven. Niet alleen tankstations worden van brandstof voorzien, Fieten Olie levert ook brandstoftanks van 1.000 tot 50.000 liter aan particulieren of bedrijven. Meer info op www.fieten.info.

“Wij zijn onze activiteiten gestart in het Noorden, maar breiden deze momenteel uit naar de rest van Nederland. Zo hebben we inmiddels een aantal stations in het Westen en ook in Brabant is onlangs ons eerste tankstation geopend; in Erp, toevallig vlakbij de BMX-baan. Met dit partnership willen we de naamsbekendheid van Fieten vergroten, om zo verder door te kunnen groeien. Dit team, met onder andere wereldkampioen Twan van Gendt, gaat hier zeker aan bijdragen”, aldus directeur Richard Fieten.

Fieten Olie kijkt ook naar de toekomst, naar alternatieve brandstoffen. Richard Fieten: “Wij zijn volop in ontwikkeling, zo rijden onze tankwagens op de nieuwe HVO 100 brandstof, waardoor ze 90% minder CO² uitstoten. Ook zijn we bezig met waterstoftankstations, wij verwachten dat dit de toekomst wordt.”

“En daar ligt de link met Oegema Transport en het team”, aldus Gina Wielink, naast teammanager van Team Oegema – Fieten ook financieel directeur bij Oegema Transport. “Wij zijn al jaren met grote tevredenheid klant en hebben een Fieten Olie tankstation tegenover ons bedrijf. We hopen in de toekomst hier ook een waterstofstation te krijgen en zo samen de toekomst tegemoet te gaan. Maar eerst hopen we natuurlijk op een aantal sportieve prestaties in 2021!”